Eladás Ház, Calamba, Batangas, Fülöp-szigetek, Phase 1, Block 24, Lot 8, Ridgeview Estates, NUVALI, Canlubang, Calamba, Laguna, Philippines

Eladás - Cod. 26461

  • Tipus: Ház
  • Terület: 97 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Ez sok, és 4 szobás egység található, 1. fázis, Panel 24, 8. tétel, Ridgeview Estates, Nuvali, Canlubang, Calamba, Laguna, Fülöp-szigetek. A 2-emeletes ház újonnan épített ben befejezett múlt 2015 július 4. Meg beköltözhető. Avida Land Corporation garanciát: 1 év telepített berendezések és a kivitelezés; és 15 év a struktúrákat. A telek területe 164 m². A ház területe mintegy 97 m². A földszinten szint körülbelül 0,60 m-rel a gyalogos sétány szintű előtte.

Megközelíthető a keleti keresztül gyalogos séta és a déli keresztül a parkoló a tétel, a bejegyzést veranda kiterjed a főbejárat ajtaját, hogy vezet a folyosón. A folyosón a fő bejárati ajtó vezet: a jobb oldalon, egy gardrób, lépcső vezet 2. emeleten; Az előttünk álló nappali és étkező; és balra vezet a konyhába, szolgáltatás hálószoba, valamint WC és fürdő. A lépcső vezet a 2. emeleti teremben, amelyből: a bal oldalon a 2. WC és fürdő; A jobb oldalon van a hálószobával néző erkéllyel a napfelkeltét; és a távolabbi jövőt illeti a két hálószoba. Van egy hely a zsebében kertben 2 nagykereskdelmi x 17 nagykereskdelmi északi oldalán és a másik 3 nagykereskdelmi x 5mtrs elöl.

Ridgeview Estates egy 26 hektáros lakó közösség. Ez az egyik a lakossági falvak Avida Land Corporation, a fejlesztés, amely irányítása alatt és támogatása az anyacég, a Ayala Land Incorporated. A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés, Ayala Land Incorporated a vezető ingatlanfejlesztő a Fülöp-szigeteken. Ridgeview Estates kezeli a Ayala Vagyonkezelő Zrt annak biztosítására, hogy a világszínvonalú minőséget, a falu és mit tartalmaz mindig fenn kell tartani. A szálloda 24 órás szigorú biztonsági. Van egy 2 hektáros, széles plaza vele legszűkebb szélessége 17 méter, és ez legszélesebb szélessége 47 méter, áthaladó középpontjában, és szinte a hossza a faluban. Tele van fű, körülvett, buja bokrok és tarkított fákkal szegélyezett pázsit, amelyek lehetővé teszik a kerékpározás, kocogás, és más szabadtéri tevékenységekhez. Az egyik végén a tér egy játszóteret, beleértve egy kosárlabdapálya. A skála másik végén a klubházban, ahol úszómedence és a falu közigazgatási hivatal.

4 kmtrs, Ridgeview Estates van a legközelebbi a Avida Land falvak kereskedelmi központjában NUVALI- Solenad. Ez az egyik a lakossági falvak belül az integrált és a vegyes használat 2290 hektáros birtokán NUVALI. NUVALI lett kifejlesztve ökológiai sustainability- a jövőben központi üzleti negyed közösség a természettel. Eltekintve lakossági falvak belül NUVALI, a következők: három iskola; egy hatalmas kereskedelmi központ; hivatalok; szabadidős szolgáltatásai, mint például a Seda Hotel; bőséges zöldterületek és parkok; kerékpáros utak; NUVALI tó; Köztársaság Wakepark; sportpályák; és vadon élő állatok és madárrezervátum. Ridgeview Estates, 4 km-re, a legközelebbi Avida Village Solenad, a kereskedelmi központ NUVALI.

A távolságok NUVALI tól: a Central Business District of Makati 40 km; A központi üzleti negyedben Alabang, Muntinglupa 25 km; Dél-Luzon Autópálya (Slex) keresztül Santa Rosa Exit 10 km. Megközelíthető a Metro Manila és más városi központok segítségével Slex a következő kijárat: Mamplasan (saját hozzáféréssel); Santa Rosa; Malitlit; Silangan; és Canlubang. NUVALI egy tömegközlekedési terminál található, amely saját kereskedelmi központ, Solenad 2. Van busz, jeepneys, elektromos dzsipek, és a szolgáltatás transzfert.

NUVALI 46 km-re Manila nemzetközi repülőtér. Ez 6 kilométerre St John Bosco Parish, Santa Rosa, és 3 km-re St Joseph The Worker Parish, Canlubang, Calamba. Ez 7 km-re dél-Luzon Kórház és Egészségügyi Központ, Santa Rosa és 23 km-re az ázsiai Kórház és Egészségügyi Központ, Muntinlupa. Ez 7,8 km-re Laguna Techno Park, Biñan, Laguna. Ez 9 kilométerre Szent Skolasztika Főiskola, Westgroove és 33 km-re University of the Philippines, Los Banos, Laguna.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB