Eladás Villa, Badian - Moalboal, Cebu City, Fülöp-szigetek, Panagsama Road

Eladás - Cod. 31587

  • Tipus: Villa
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

A szigeten a Cebu, Moalboal, néhány méterre a fehér strand Panagsama, eladó tekintélyes egyetlen villa 200 m2, elosztott kétszintes, modern bútorokkal; A beruházás ezen a területen a virágzó turizmus, biztosítva van a tettet.
Belsejében található Flamingo Villa Resort, turisztikai lakossági újonnan épült luxus komplexum [2009], az épület, falazott saját kert, kínál a földszinten nagy nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba; Az első emeleten három kétágyas szoba terasszal, köztük egy privát fürdőszoba és két közös fürdőszoba. Minden szoba légkondicionálóval és wi-fi.
Az a tulajdon lehetővé teszi a hozzáférést mindkét -mint nagy medence területén közös fürdővel és a klub-ház, az épület, a közös feladatok relax / party / ülések / élelmiszer, mind a fényűző berendezésekkel, mint például a spa kezelések , kísérői, személyzeti menedzsment felelős tisztviselőknek biztonsági őr, karbantartás és napi takarítás. Lehetséges kezelése bérlők nyaralni.
A teljesen felszerelt Panagsama strand kínál egész évben sokféle szabadidős, csónakázás, vízi sportok, köztük búvárkodás, kite szörfözés és búvárkodás, beleértve a delfinek, bálnák, fehér cápák és más vízi csodák által kínált gát korall.
Flamingo Villa Resort: az ideális befektetés él egy álom!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB