Eladás Villa, Boracay, Akhlan, Fülöp-szigetek, San Jose

Eladás - Cod. 30598

  • Tipus: Villa
  • Terület: 138 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Felszerelés:
Tágas nappali-étkező, német felszerelt konyha Siemens készülékek, erkély / terasz, fürdőszoba zuhanyzóval / káddal és melegvíz, saját medence, garázs, természetes kő padlók, kert, inverteres légkondicionálók, riasztó, dupla üvegezés, nagy minőség Grohe fürdőszoba szerelvények, 100 Mbit / s internet kapcsolat áll rendelkezésre.

Az ingatlan leírása Junior Villa 2 (JV-02):
A kiváló junior villa kínál egy tágas nappali-étkező, beépített konyha. Az épületben helyet kínál három hálószoba keresztben két szinten. Minden szoba rendelkezik saját fürdőszobával; egy tároló helyiség és egy vendég WC-is rendelkezésre áll. Megvásárolhatja ezt villa egy telken kezdve 500 négyzetméter, mivel a saját 32 nm-es medence és egy tágas terasz is rendelkezésre áll az ingatlan.

Az üdülőhely:
A Boracay Heights Resort egy integrált sport- és szabadidős üdülőhely közelében Boracay Island. Az 5-csillagos luxus üdülőhely területe 88 hektár, valamint saját rezidenciák villák és apartmanok, 100 szobás szálloda, valamint egy 18 lyukú golfpálya. Az úgynevezett falu fókuszpontja az üdülőhely kínál gyermekklub, mini piac, üzletek, éttermek, egy elsősegély állomás egy gyógyszertár, egy jármű kölcsönzése aljzatba, búvárközpont, hajóbérlést aljzatba, valamint a mi kis üdülőhely kápolna. Ez az üdülőhely találja meg sportközpont, teniszpálya, squash pálya, tollaslabda pálya és fitness center. Azt is pihenhet a Zen spa kertben. A fennsíkon, a kilátás nyílik a kristálytiszta vizű tenger lélegzetelállító. A strand klub ajánlani a különböző medencék, jégbarlang, tengerparti bár és étterem.

A tulajdonságok minden modern kényelmi, hogy megfeleljen a követelményeknek, még a legigényesebb tulajdonos. Minden tulajdonság van szerelve egy egyterű felszerelt konyha - "Made in Germany". Más funkciók közé tartozik a természetes kő padlók, dupla üvegezés, fürdőszoba szerelvények Grohe, riasztó és forró víz. Emellett a szálloda saját vízkezelő rendszer, ivóvíz minőségű, ultra-gyors internet a 100 Mbit / s, valamint a saját megszakítás nélküli tápegység egy biztonsági rendszer.

Válasszon a lakás közös medencével és egy villa saját medencével. Az apartmanok 1-3, és a villák 2-5 hálószoba, A villák állnak 10 különböző minták és kombinálható különböző tulajdonság méretben.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB