Eladás Építési telek, Busuanga, Palawan, Fülöp-szigetek, Sitio Ocamocam New Busuanga

Eladás - Cod. 40173

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 31000 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: terra

Ingatlanunk az Ocamocam Beach - New Busuanga partján található, amely a Busuanga szigetének egyik feltörekvő turisztikai célpontja. Az Ocamocam beach a legnépszerűbb úticél, amely megtalálható a helyi turisztikai ügynökségek által kínált összes turisztikai csomagban. Autóval 50 perc alatt elérhető a Coroni repülőtér. Üdülőhely építésére jóváhagyott engedély

Mint már említettük, már van jóváhagyott engedélyünk üdülőhely felépítéséhez. 3 magas szintű beton bungalót építettünk, mindegyik kb. 50 m2. légkondicionálóval, WC-vel, kültéri zuhannyal és egy különálló fürdőszobával.
Találhat néhány képet a bungaló tervéről, természetesen részletes szakmai rajzokkal is rendelkezünk az uszodával, az étteremmel és más épületekkel kapcsolatban:
A parti ingatlanunk több mint 31.000 négyzetméter méretű, és 10 tételből áll, amelyek teljes neve a naplemente. Ideális hely a magas szintű turizmus fejlesztéséhez. Az ingatlan előtt egy 120 méter hosszú fehér homokos strand és egy kis domb része található az ingatlan hátulján. A föld sok növényzettel rendelkezik, a pálmafák, a kókuszdió és a gyümölcsfák, a trópusi virágok és növények között.

Ingatlanunk kétségkívül kiváltságos helyzetben van, és minden bizonnyal a legjobb, amit az egész Ocamocam strandon meg lehet találni, amely több mint 1 km hosszú. Az Ocamocam strand többi ingatlanja kisebb, mint a miénk, és nem több eladó. Elsősorban külföldiek tulajdonában vannak.

Ingatlanunk vásárlásának első előnye, különösen a nem filippínó állampolgárok számára, hogy az egész társaságot el tudjuk adni, amely a föld tulajdonosa. Ez a Fülöp-szigeteken a teljes földvásárlási folyamatot sokkal egyszerűbbé teszi, és a tulajdonjogok átruházását pusztán alaki követelménnyé is teszi, mivel a cég vevője automatikusan a föld tulajdonosa is lesz. Ezt itt hangsúlyozzuk, mert az ingatlan-átruházási folyamat nagyon nehéz és időigényes lehet a Fülöp-szigeteken. Megtapasztaltuk maguknak, milyen problémás lehet. Ezen túlmenően ingatlantulajdonunk tiszta, minden adót megfizetünk, nincs bérlő, nincs negatív tulajdonjogi igény a többi féltől, és bizonyosan bizonyíthatjuk, hogy az ingatlanvásárlás iránt érdeklődőnek nincs semmiféle kockázata. a mi tulajdonunk.

A második nagy előnye az, hogy már létezik egy teljesen jóváhagyott üdülőhely-építési terv. Valójában tulajdonunkban már van 3 kiváló minőségű, magas színvonalú beton bungaló. Építési engedélyünk 100% -ban helyes és teljes, és ez lehetővé teszi a potenciális vevő számára, hogy az üdülőhely építését azon a napon kezdje meg, amikor megvásárolja az ingatlant. Ez minden bizonnyal hatalmas előny, tekintve, hogy a Fülöp-szigetek jelenlegi helyzetével az ilyen építési engedélyek megszerzése majdnem két évig tartott, nagyon bonyolult eljárásokkal mind Coronban, mind Puerto Princesa-ban. És a rendelkezésünkre álló legfrissebb információk szerint és az elnöknek a turizmus fenntarthatóságával kapcsolatos közelmúltbeli döntései miatt a DENR irodája most még szigorúbb politikát folytat ezen új engedélyek kiadása tekintetében. Biztosan elhiszi, ez egy nagy előnye, amely időt, pénzt és türelmet takarít meg Önnek.

Villamos energia és édesvíz már rendelkezésre áll, és ingatlanunkban van édesvízforrás is, amelyet tartalékként használunk a száraz évszakban.

Telefon és internet jel van a tengerparton. Van azonban saját műholdas antennánk az internet használatához.

Ezt a tulajdonságot egy fengshui mester hagyta jóvá, aki a közelmúltban ellátogatott a nyugalom és a gazdagság helyéhez.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB