Eladás Parti nyaraló, Sipalay, Negros, Fülöp-szigetek, sugar beach

Eladás - Cod. 26544

  • Tipus: Parti nyaraló
  • Terület: 700 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Kis üdülőhely mindössze 10 lépésre a gyönyörű "Sugar Beach" közelében Sipalay egyik legszebb tenger a Fülöp-szigeteken az úszás és búvárkodáshoz, mivel írva a híres könyv "Lonely Planet", egy igazi természetes medence, nincsenek sziklák, sem tengeri sünök és egyáltalán nem medúza.

A tökéletes megoldás azok számára, akik meg akarják változtatni az életüket, és olyan helyen él, természeti környezetben, tiszta levegő és a víz, nincs forgalom zaj és az édes hang a hullámok az éjszakában.



Az is lehetséges, hogy építsenek 2 több szobát, és hozzon létre egy struktúrát kínál éttermi szolgáltatásokat ember tartózkodik a más üdülőhelyek.

Az ingatlan egy teljes tétel területe 700 négyzetméter, a lehetőségeket az épület többi helyiség vagy vendégházak.

Jelenleg ez áll a 4 külön szoba, minden szoba rendelkezik egy saját fürdőszoba és a forró zuhany. Minden szoba légkondicionált, és emellett a legnagyobb szoba is van TV-vel, DVD és mini hűtőszekrénnyel. 2 szoba közel vannak egymáshoz, és van egy közös verandán.

A konyha két szoba és kerti ez az ebédlőben. A konyhában van egy összesen hat gázégők és sütő, van is egy hűtő és fagyasztó.

A kertben 2 pavilon, amelyeket berendezett, 2 napágy, nyugágyak, napernyők és függőágyak. Meg 5 kókusz termő fák, calamansi fa és egy jól ápolt kertben.

A ház saját mély kút víz.

Sugar Beach több mint 1 kilométer hosszú, és egy strand, ahol láthatjuk a legszebb naplemente. Sipalay egy olyan terület, amely számos turisztikai látványosságok; van mintegy 30 merülőhelyek a környéken, beleértve egy japán hajótörést a második világháború idején, és a szigetek, mint például a gyönyörű Danjugan sziget.

A part mentén van 10 üdülőhelyek, étteremmel és mások, amelyek építés alatt, van még két búvár központ és pub élő zenével.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB